Almaria

Edifício da CorteEdifício da Corte Edifício da CorteEdifício da Corte

Book Online
Scroll

Chandeliers

"The work done for the Edifício da Corte is special because of its size and characteristics."

The chandelier "Corte" and the part of the entrance hall, the counter present at the reception, in addition to its sporty form also has a special patine inspired by the painting of William Turner.

The "Corte" Chandelier is a unique piece built from scratch in an iron structure, with application of reuse of old electronic computer boards, brass buckles and golden glass powder.

The chandeliers present throughout the building, exposed in the many apartments, are also loaded with history, just like the Kings and Queens who "inhabit" and give name to each space - apartment.

The O Salão is a shop, atelier and a reuse workshop. The main work area is the lighting and the production of pieces of all kinds of structures that can be executed in iron, copper and brass.

In a shared work space, multidisciplinary and directed to reuse, we convert waste and unused materials into pieces with value and utility.

Inspiration comes from materials, color, shape, vestality and history.

Uniqueness is a result that comes naturally from the artisan hands that collaborate in this workshop."

scroll
our Buildings

This site uses cookies to improve your browsing experience and provide you the best service possible. Continuing browsing the site you consent to their use.

View more
Ok